Δωμάτια Γύθειο (Μαυροβούνι)
Tηλ & Fax:
+30 27330 23794-5
Κιν: +30 6974 861111
Email: nikosdemest@hotmail.com
Προφίλ διαμερισμάτων

Μόλις 2 χλμ από το γραφικό Γύθειο στην παραλία του Mαυροβουνίου βρίσκεται (σε ενιαίο χώρο) η επιχείρηση της οικογένειας Δεμέστιχα περιλαμβάνει Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα και Ενοικιαζόμενα Δωμάτια.

Μέσα σε ένα καταπράσινο κήπο με γκαζόν και λουλούδια βρίσκεται ένα σύγχρονο συγκρότημα 10 αυτόνομων κλιματιζόμενων διαμερισμάτων, το οποίο αποτελείται από 6 γκαρσονιέρες και 4 δυάρια. Όλα τα διαμερίσματα είναι διαμπερή με μπαλκόνι και στις δύο πλευρές και υπέροχη θέα στη θάλασσα, η οποία απέχει μόλις 70μ. Το κάθε διαμέρισμα διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα (ψυγείο, ηλεκτρική εστία, σκεύη, κλπ) και τηλεόραση. Στα δυάρια μπορούν να διαμένουν με άνεση 5 άτομα, ενώ οι γκαρσονιέρες φιλοξενούν 3 άτομα. Επίσης, σε κάθε διαμέρισμα αντιστοιχεί πάρκινγκ, στον εσωτερικό χώρο του συγκροτήματος, για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας.

Η ησυχία, η καθαριότητα, οι προσιτές τιμές, το επιμελημένο σέρβις και μεγάλοι εξωτερικοί χώροι για παιχνίδι και αθλητισμό, μπορούν να υποσχεθούν σε σας και σ' όλη την οικογένεια άνετη διαμονή και αξέχαστες διακοπές.

Σε απόσταση 50 μέτρων από τα διαμερίσματα λειτουργεί συνεργαζόμενο εστιατόριο.